Fotograferen is ……
Als professioneel fotograaf deel ik graag mijn jarenlang opgedane kennis met anderen. Of je nu beginner of gevorderd bent, samen kijkend met een professioneel fotograaf kan heel verhelderend en stimulerend werken.

Ik kijk met je mee en heb aandacht voor jou en jouw behoeften. Ik leer je zowel technische- als beeldinhoudelijke vaardigheden zodat je bewuster leert kijken en wellicht anders gaat fotograferen.

Ik geef les op de fotoacademie in Amsterdam maar ook geef ik, op aanvraag, verschillende fotocursussen en workshops. Voor groepen maar ook privé les is mogelijk.
In Amsterdam is het mogelijk om de stad vanaf het water te fotograferen. Ik ben in het bezit van een sloepje (maximaal 6 personen) dus er is veel mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden!

Lightroom
Op aanvraag geef ik Lightroom- en Photoshop les voor groepen of privé persoon. Het is ook mogelijk om online met je mee te kijken op jouw computer met teamviewer of met zoom. Soms ben je zelf uren aan het zoeken en prutsen en helpt het enorm als een ervaren iemand je op weg helpt.

Lightroom les in Amsterdam op locatie

 

Voor bedrijven / groepen
Een dag of dagdeel met medewerkers van je bedrijf fotograferen? Of een workshop met een zelf samengestelde groep? Ik geef op locatie cursussen voor bedrijven en instellingen. Na een korte presentatie ga je met een team of individueel aan de slag. De nadruk ligt op bewuster kijken. Plezier, humor en samenwerking zijn belangrijk op zo’n dag maar natuurlijk ga je ook naar huis met meer kennis. Ook het geven van een smartphone cursus is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden!

Smartphone workshop

 

Workshop portret – Studenten VU.

 

Over mijzelf
Ik ben al meer dan 35 jaar professioneel fotograaf en werk voor verschillende opdrachtgevers. Mijn foto’s worden dagelijks gepubliceerd in verschillende media. Mijn werk wordt vertegenwoordigd door mijn fotoagentschap ANP/ Hollandse-Hoogte , ik ben lid van Dupho en de NVJ de beroepsorganisatie voor professionele fotografen.
Cursussen kunnen ook gegeven worden in het Engels, Duits of Frans.

 

Info
Neem contact op voor vragen, prijzen en mogelijkheden.
Contactgegevens
Sabine Joosten- Amsterdam
info@sabinejoosten.nl

0628057272
www.sabinejoosten.nl

 

Direct inschrijven / meer informatie / mogelijkheden