Cursussen fotografie Amsterdam of op locatie

Fotograferen is ……
Als professioneel fotograaf deel ik graag mijn jarenlang opgedane kennis met anderen. Of je nu beginner of gevorderd bent, het blijft goed om iemand met kennis te laten meekijken met je eigen werk en ontwikkeling. Ik geef op aanvraag verschillende cursussen. Voor groepen maar ook privé les is mogelijk.
Ik leer je technische en beeldinhoudelijke vaardigheden zodat je bewuster leert kijken.

Lightroom
Op aanvraag geef ik Lightroom en Photoshop les voor groepen en privé. Het is ook mogelijk om online met je mee te kijken op afstand op jouw computer met teamviewer. Vraag naar de mogelijkheden.

Voor bedrijven
Dagje met medewerkers van je bedrijf fotograferen? Ik geef cursussen voor bedrijven en instellingen. Na een powerpoint presentatie ga je met een team of individueel aan de slag. Ik geef foto cursussen waar de nadruk ligt op beter/ bewuster kijken. ook het geven van een smartphone cursus is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Over mijzelf
Ik ben al meer dan 35 jaar professioneel fotograaf en werk voor verschillende opdrachtgevers. Mijn foto’s worden dagelijks gepubliceerd in verschillende media. Mijn werk wordt vertegenwoordigd door mijn fotoagentschap de Hollandse-Hoogte , ik ben lid van Dupho, de beroepsorganisatie voor professionele fotografen.

info;
Neem contact op voor vragen, prijzen en mogelijkheden.
Contactgegevens
Sabine Joosten
Riouwstraat 40 Amsterdam
joosten@xs4all.nl  –  0628057272
www.sabinejoosten.nl

Direct inschrijven / vragen stellen