Cursussen fotografie Amsterdam of op locatie

Frankrijk, Paris. Young girls making selfies of each other. Copyright ; Sabine Joosten

Fotograferen is ……
Als professioneel fotograaf deel ik graag mijn jarenlang opgedane kennis met anderen. Of je nu beginner of gevorderd bent, het blijft goed om iemand met kennis te laten meekijken met je eigen werk en je eigen ontwikkeling. Waarbij het woord eigen belangrijk is. Ik geef op aanvraag verschillende cursussen. Voor groepen maar ook privé les is mogelijk.
Ik leer je zowel technische als beeldinhoudelijke vaardigheden zodat je bewuster leert kijken en anders gaat fotograferen. In Amsterdam is het mogelijk om de stad vanaf het water te fotograferen. Ik ben in het bezit van een sloep dus er is van alles mogelijk.

Lightroom
Op aanvraag geef ik Lightroom- en Photoshop les voor groepen en privé. Het is ook mogelijk om online met je mee te kijken op afstand op jouw computer met teamviewer. Vraag naar de mogelijkheden!

Lightroom les in Amsterdam. Docent Sabine Joosten

Voor bedrijven
Dagje met medewerkers van je bedrijf fotograferen? Ik geef cursussen voor bedrijven en instellingen. Na een powerpoint presentatie ga je met een team of individueel aan de slag. Ik geef cursussen waar de nadruk ligt op beter/ bewuster kijken, ook het geven van een smartphone cursus is mogelijk. Plezier, humor en samenwerking zijn een must op zo’n dag maar natuurlijk ga je ook naar huis met meer kennis.
Vraag naar de mogelijkheden!

Smartphone workshop

Over mijzelf
Ik ben al meer dan 35 jaar professioneel fotograaf en werk voor verschillende opdrachtgevers. Mijn foto’s worden dagelijks gepubliceerd in verschillende media. Mijn werk wordt vertegenwoordigd door mijn fotoagentschap de Hollandse-Hoogte/ ANP , ik ben lid van Dupho, de beroepsorganisatie voor professionele fotografen.

info;
Neem contact op voor vragen, prijzen en mogelijkheden.
Contactgegevens
Sabine Joosten- Amsterdam
joosten@xs4all.nl  –  0628057272
www.sabinejoosten.nl

Direct inschrijven / vragen stellen