Cursus fotografie Amsterdam of op locatie

Fotograferen is ……
Als professioneel fotograaf deel ik graag mijn jarenlang opgedane kennis met andere. Of je nu beginner of gevorderd bent, op pad met een professioneel fotograaf kan heel verhelderend werken. Ik kijk met je mee en heb aandacht voor de mens achter de camera, daar dat bepalend is voor wat je fotografeert. Ik leer je zowel technische- als beeldinhoudelijke vaardigheden zodat je bewuster leert kijken en wellicht anders gaat fotograferen.

Ik geef op aanvraag verschillende fotocursussen. Voor groepen maar ook privé les is mogelijk.

In Amsterdam is het mogelijk om de stad vanaf het water te fotograferen. Ik ben in het bezit van een sloepje (maximaal 6 personen) dus er is van alles mogelijk.

Lightroom
Op aanvraag geef ik Lightroom- en Photoshop les voor groepen of privé persoon. Het is ook mogelijk om online met je mee te kijken op jouw computer met teamviewer. Informeer naar de mogelijkheden!

Lightroom les in Amsterdam. Docent Sabine Joosten

Voor bedrijven
Een dag of dagdeel met medewerkers van je bedrijf fotograferen? Ik geef op locatie cursussen voor bedrijven en instellingen. Na een korte presentatie ga je met een team of individueel aan de slag. Ik geef cursussen waar de nadruk ligt op beter/ bewuster kijken, ook het geven van een smartphone cursus is mogelijk. Plezier, humor en samenwerking zijn belangrijk op zo’n dag maar natuurlijk ga je ook naar huis met meer kennis.
Vraag naar de mogelijkheden!

Smartphone workshop

Over mijzelf
Ik ben al meer dan 35 jaar professioneel fotograaf en werk voor verschillende opdrachtgevers. Mijn foto’s worden dagelijks gepubliceerd in verschillende media. Mijn werk wordt vertegenwoordigd door mijn fotoagentschap Hollandse-Hoogte/ANP , ik ben lid van Dupho, de beroepsorganisatie voor professionele fotografen.
Cursussen kunnen ook gegeven worden in het Engels, Duits of Frans

info
Neem contact op voor vragen, prijzen en mogelijkheden.
Contactgegevens
Sabine Joosten- Amsterdam
joosten@xs4all.nl  –  0628057272
www.sabinejoosten.nl

Direct inschrijven / vragen stellen